More Minor Issues

The emperor has no clothes

Na www.minorissues.be - mijn marketing blog - en www.insearchofmagnolia.com - mijn filmblog - terug een blog in het Nederlands. Braindump. Mail: steven.verbruggen@gmail.com - Phone: +32(0)478/88.10.64 View Steven Verbruggen's profile on LinkedIn

Creative Commons LicenseAdverteer op deze blog zodat ik pampers kan kopen voor mijn kind! Via Enchanté. 

Foursquare tips werken.
Kijk maar op deze image. Een klein jaar geleden een tip aangemaakt om te zeggen dat de kleine kebabkes in de gang onder het station van Leuven zeer lekker en niet duur zijn. En dat meen ik trouwens, ik zou dat elke keer willen eten als ik er passeer. De prijs is wel een beetje opgeslagen geloof ik, maar nog steeds zeer goede value for money.
Vandaag zie ik dat 24 mensen de tip gevolgd hebben. 7 mensen uit mijn netwerk, en nog eens 17 nobele onbekenden. Bovendien hebben nog eens 6 mensen het op hun todo lijst gezet.
De volgende keer dat ik weer met hand en tand probeer uit te leggen aan wie dan ook dat location marketing een blijvertje is, en foursquare op dit moment het netwerk van keuze, laat ik gewoon deze image zien.

Foursquare tips werken.

Kijk maar op deze image. Een klein jaar geleden een tip aangemaakt om te zeggen dat de kleine kebabkes in de gang onder het station van Leuven zeer lekker en niet duur zijn. En dat meen ik trouwens, ik zou dat elke keer willen eten als ik er passeer. De prijs is wel een beetje opgeslagen geloof ik, maar nog steeds zeer goede value for money.

Vandaag zie ik dat 24 mensen de tip gevolgd hebben. 7 mensen uit mijn netwerk, en nog eens 17 nobele onbekenden. Bovendien hebben nog eens 6 mensen het op hun todo lijst gezet.

De volgende keer dat ik weer met hand en tand probeer uit te leggen aan wie dan ook dat location marketing een blijvertje is, en foursquare op dit moment het netwerk van keuze, laat ik gewoon deze image zien.

  1. moreminorissues posted this

Blog comments powered by Disqus